Covid Info

VÅRE VIKTIGSTE TILTAK OG ANBEFALINGER

For at vi skal kunne opprettholde en sikker og trygg park for gjester og ansatte ber vi deg om å følge de generelle smittevernrådene som er gjeldende i Norge. I parken vil det også være tilpassede tiltak.

​​VIKTIG INFORMASJON

Vi hjelper deg - Du hjelper oss

TRYGG PARK FOR GJESTER OG ANSATTE!

Er du syk bli hjemme

Føler du deg syk og har symptomer på Covid-19 skal du ikke besøke Bø Sommarland. Er du i risikogruppen bør du vente med å besøke oss.

Kjøp billetter online

Kjøp billetter i nettbutikken på billett.sommarland.no og reserver din dato.

Hold 1 meter avstand

Hold avstand. Husk at 1-meters regelen også gjelder i Bø Sommarland. Familier holder sammen og holder avstand til andre.

Vask hendene

Alle gjester skal benytte seg av håndvask/desinfeksjonsposter fra før inngang til parken og gjennom hele besøket.

Betal med kort

Vi oppfordrer til at all betaling gjøres med kort og at det unngås kontant betaling.

Følg skilter og beskjeder

Følg skilting og beskjeder gitt over høytaleranlegget

Viktig informasjon før du besøker Bø Sommarland

Ditt ansvar og tiltak fra Bø Sommarland

COVID

Vi har forberedt oss godt på gjenåpning av Bø Sommarland, i nært samarbeid med myndighetene. Våre gjester og ansattes helse og sikkerhet vil alltid være vår høyeste prioritet. Det er vårt mål at du fortsatt skal føle deg trygg og komfortabel når du besøker oss.

Parken består av et stort areal og vi har god plass. Vi har i tillegg satt en begrensning på hvor mange som kan besøke parken hver dag. I denne spesielle situasjonen vi alle er i, setter vi stor pris på din tålmodighet og forståelse for de nødvendige tilpasninger vi har gjort i parken, som skal bidra til at vi kommer igjennom denne fasen på en ansvarlig og trygg måte.

Parken har åpnet igjen med endrede driftsrutiner, som inkluderer forbedrede helse- og smittevernstiltak, utvidet renhold i hele parken av både toaletter, attraksjoner, bord og andre kontaktflater, tilrettelegging for begrenset fysisk kontakt og ekstra helse- og smittevernstrening for ansatte. Vi vil fortsette å overvåke forholdene, med helse til gjester og ansatte i fokus for videre planlegging, og vi vil tilpasse eller justere de operasjonelle tiltakene med sikte på en kontinuerlig tilpasning til det beste for gjestenes og de ansattes helse.

VIKTIG: Dette må du lese før du reiser.

Basert på tilleggstiltak og prosedyrer ber vi om gjestenes forståelse av og overholdelse av følgende krav *:

  1. Vi ber deg sjekke at du er i god helsetilstand før du besøker parken. Gjester som har vært i kontakt med en person smittet med SARS-CoV-2 de siste 14 dagene eller viser symptomer på luftveisinfeksjon eller høy temperatur, skal utsette besøket i parken. Vi anbefaler deg å ikke besøke parken i tilfelle du eller noen som bor med deg har høy risiko for alvorlig sykdom.
  2. Du må kjøpe billetter i vår nettbutikk via sommarland.no. Vi vil ikke selge dagsbilletter i billettluke eller i Gjesteservice. Etter offentlige helsemyndigheters regler og anbefalinger, kan vi be om gjestenes kontaktinformasjon. I et slikt tilfelle, i samsvar med gjeldende databeskyttelsesforskrifter og før vi samler inn noen personopplysninger, vil vi iverksette de nødvendige tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre personvern til våre gjester og gi dem all informasjon om deres personlige databehandling, inkludert den aktiverte kanal for å utøve sine rettigheter og løse eventuelle spørsmål de måtte ha.

Når du kommer til Bø Sommarland:

  1. Det er obligatorisk å bruke desinfiserings- og sanitetsprodukter før inngang til parken og gjennom hele besøket. Hånddesinfisering vil være tilgjengelige i attraksjoner, restauranter og butikker. Du finner klare instruksjoner rundt i parken.
  2. Vær oppmerksom på den sosiale avstandsregelen, og hold minst 1 meter avstand med andre gjester under hele oppholdet. Parkområdet vårt er stort og romslig, noe som betyr at det er nok plass for alle gjester til å holde den obligatoriske sosiale avstanden, men det er et personlig ansvar å gjøre det, som vi oppfordrer til å følge strengt. Du finner tydelig informasjon og gulvmarkører vil være tilgjengelige.
  3. Vask hendene ofte og grundig. Gjør dette regelmessig. Det er mange fasiliteter tilgjengelig for å gjøre det.
  4. Hvis du føler deg uvel under ditt besøk, med symptomer som er kompatible med Covid-19, må du unngå kontakt med andre gjester og oppsøk lege.
  5. Hvis du begynner å nyse eller hoste uansett grunn, kan du gjøre det i et papirlommetørkle eller albuekroken, ikke i hendene.
  6. Vennligst respekter i alle tilfeller instruksjoner fra parkpersonell og følg alle skriftlige og muntlige advarsler. Gjester som ikke overholder disse reglene, kan bli bortvist fra parken uten refusjon.

* Disse tiltakene vil fortsette å bli gjennomgått etter hvert som situasjonen forandrer seg, og kan bli justert ytterligere.

Driftsendringer og stengte attraksjoner

Vi legger til rette for å kunne operere flest mulig attraksjoner og det vil kunne være forskjellige tiltak iverksatt ved de enkelte. Enkelte attraksjoner vil ha nedsatt kapasitet av smittevernhensyn. Følgende attraksjoner er stengt eller har forandringer i driften pga. smittevernshensyn.

Splash er stengt

Tøffe (parktoget) kjører ikke

Leikeland – alle lekeapparater er stengt

Leikelandmanesjen har ikke show i sommer

Surfing i FlowRider er stengt pga skade. Sommarlandelva vil holde åpent.

Stengte spisesteder

Bøverline’s er stengt

Trestubben er stengt

Go’ Biten er stengt

Komme seg til Bø Sommarland

Bruk egen bil, sykle eller gå til parken. Vanlig kollektivtransport er tilgjengelig, men denne vil ha begrenset kapasitet.

Betal med kort

Vi oppfordrer til at all betaling gjøres med kort og at det unngås kontant betaling. Parkering kan betales med VIPPS 690211, kort eller i nettbutikken vår. Dersom benytter deg av Vipps må denne betales på samme dagen som besøket.

Billetter til Bø Sommarland

Forhåndskjøp billetter

Alle gjester bes om å kjøpe billetter via vår nettbutikk. Vi vil inntil videre selge kun daterte billetter for hele tiden kunne ha kontroll på antall gjester hver enkelt dag, det gis ikke anledning til å bytte dag.

Gjester med ledsagerbevis kan kjøpe funksjonsnedsatt-billett via nettsidene, billetten for ledsageren blir tilgjengelig i steg 2. Ledsagerbevis må fremvises ved inngang.

Vi anbefaler at barn under 14 år kommer i følge med voksen, mens barn under 10 år må være i følge med voksen person.

Dersom vi blir pålagt å stenge parken pga Covid -19, eller velger å stenge parken pga. gjeldene restriksjoner vil du som har forhåndskjøpt billett til denne/disse dagen/e få mulighet til å flytte ditt besøk til en annen dato eller få billetten refundert.

Sesongkort

Gjester som har kjøpt sesongkort kan bruke dette, men må reservere dagsbesøket sitt gjennom nettsidene våre. Reserver her. For å kunne holde kontroll på forventet dagsbesøk er salg av sesongkort stanset inntil videre.

Alle som har kjøpt sesongkort for 2020 vil automatisk få forlenget gyldigheten av dette til 4. juli 2021.

Gjester med ledsagerbevis

Ledsagere slipper gratis inn i parken ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis ved inngangen. Ledsagerbilletten legges til i steg 2 i nettbutikken.

Close