Bøverstranda

VANNvittig moro for hele familien!
Mild
Bøverstranda
Type attraksjon
 Waves, rivers & pools
For alle
Tilgangsbegrensninger
Minimum høyde: N/A
VANNvittig moro for hele familien!

Bøverstranda er et badeeldorado for hele familien hvor alle kan boltre seg i et enormt basseng!

Den ene halvdelen av Bøverstranda er spesielt fin for våre yngste gjester, for her er det grunt som på en langgrunn strand. Dette området har en vanndybde fra 0 til 60 cm. Husk på at alle små barn må ha på seg svømmebleie når de bader hos oss. På den andre halvdelen kan de som er større balansere, sprute, svømme og leke seg, mens de voksne slapper av på en av de mange solsengene på land. Hvis de ikke heller vil være med på leken, da!

Bøverstranda er nesten som en vanlig badestrand, det er bare så mye mer å finne på her! Skulle man bli litt frysen har vi tre boblebad man kan varme seg i. Sulten eller lyst på noe godt? På Bøverstranda finner du alt du måtte trenge! Her har vi et stort matutsalg, softis, butikk, garderober og oppbevaringsbokser. Rett ved Bøverstranda finner du også våre Cabanas, som er et av våre VIP tilbud til deg som ønsker det lille ekstra ved ditt besøk.

I nærheten av Bøverstranda finner du også Vassføyka, vårt nyeste tilskudd TryllSommarlandelva og Flow Rider.

"Hadde du ikkje hatt Lifjell bak og furutre som ramma inn anlegget ville du trudd du var i langt meir sydlege strøk."

Kilde: Kleppen, Halvor (2005): Våte, Ville Sommarland.

Sikkerhet

I badeland er sikkerhet svært viktig. Det er utfordrende å tilfredsstille dette kravet for våre aller minste gjester og deres foreldre. Små barn elsker å leke, men kan være for liten til å forstå at det ikke alltid er trygt. I området finnes det også mange badevakter og assistenter. De skal ivareta sikkerheten, men de er ikke barnevakter. Foreldre til små barn må derfor være ekstra påpasselige på at det ikke skjer noe som kan skade barnet.

HVA (høyde, vekt- og aldersrestriksjoner) på Bøverstranda:
Alder: 0-5 år: Voksen må være i umiddelbar nærhet // 6-10 år: Voksen må holde konstant oppsyn // 11-14 år: Voksen bør ha øyekontakt

altphoto altphoto altphoto

Nettpris fra

439,-