Universell utforming

Alle er velkommen til en VANNvittig fin dag i Bø Sommarland!

Vi er med i bedriftsnettverkprosjektet “Inkluderende reiseliv i Telemark” for å få kunnskap om tilrettelegging for mennesker med funksjonsnedsettelse i vår reiselivsbedrift. Vi kan dessverre ikke tilby en universelt utformet park – det har vi ingen mulighet til, men vi jobber med å tilrettelegge for alle så langt vi har mulighet.

«Ingen kan tilrettelegge alt for alle, men alle kan tilrettelegge noe for noen» er prosjektets slagord og beskriver godt også vår hensikt.

Vi ønsker at flest mulig skal få muligheten til fantastiske sommerminner med familie og venner – og med veldig enkle virkemidler kan vi tilrettelegge for dette!
Finner du ikke informasjonen du leter etter? Nøl ikke med å ta kontakt med oss (e-post) – kanskje har vi allerede en løsning på din utfordring som vi ikke har klart å kommunisere godt nok.

Her finner du informasjon om våre tilbud og tilrettelegginger:

 

Vi ønsker å være så tilrettelagte som det er mulig for en badepark å være – derfor setter vi også stor pris på både positiv og negativ tilbakemelding i forbindelse med ditt besøk hos oss!

Har du noen spørsmål eller tilbakemeldinger? Kontakt oss gjerne på informasjon@sommarland.no

Close