Hjelpemidler

Rullestoler til leie

Vi har rullestoler til leie som kan brukes ved besøk i parken. I Gjesteservice finner du to rullestoler til utleie. Disse kan brukes til forflytning i parken. Vær oppmerksom på at disse er manuelle transportstoler, dersom du har eget forflytningsmiddel du er kjent med anbefaler vi at du bruker dette.

Parken disponerer også en rullestol som kan brukes i vann. Denne kan brukes i bassenget Bøverstranda og i Sommarlandelva. Disse rullestolene kan brukes til å transportere deg inn i disse bassengene, når du er i bassenget er du selv ansvarlig for å ha med ledsager dersom du trenger det. Vær oppmerksom på at det er sterke strømninger i Sommarlandelva og at det er anbefalt å ha gode svømmeferdigheter i denne.

Du kan sjekke om rullestolene er ledige og eventuelt forhåndsbestille rullestol ved å ringe 35 06 16 00 eller sende en mail til informasjon@sommarland.no. Du kan også komme innom Gjesteservice ved hovedinngangen når du kommer for å se om det er ledig.

Leieprisen er kr 100,- per dag, i tillegg til et depositum på kr 500,- som du får tilbake ved innlevering av rullestolen etter bruk. Rullestoler leies ut etter første man til mølla prinsipp.

Det er selvfølgelig også mulig å bruke private hjelpemidler. Vi tillater imidlertid ikke å benytte seg av sykkel, rulleskøyter, skateboard eller sparkesykkel og lignende i parken. Dette av hensyn til din egen og andre gjesters sikkerhet.

 

rullestolrullestol som kan brukes i dusjenrullestol som kan trilles ned i vann

Close