Ledsager

Alle gjester som ønsker å besøke oss må ha en inngangsbillett, dette gjelder også dem som ikke har tenkt til å bade. Inngangsbilletten for personer med nedsatt funksjonsevne koster 250 kr. og kan kjøpes i vår nettbutikk.

Dersom du, eller noen i følget ditt har ledsagerbevis tilbyr vi fri inngangsbillett til ledsager. Det vil si at du kjøper en ordinær billett til personen med ledsagerbevis og en ledsagerbillett til ledsageren. Ledsagerbilletten er gratis. I nettbutikken kommer dette som et tillegg til ordinære billetter, i steg 2 i prosessen.

Eksempel:
Du reiser sammen med 4 personer hvor alle er over 140 cm og en person har ledsagerbevis og dere ønsker å besøke oss én dag.

I nettbutikken legger du inn:

  • 2 stk “Dagsbillett over 140”
  • 1 stk “Dagsbillett Nedsatt funksjonsevne/Honnør”

Deretter velger du hvilken dag dere ønsker å komme og trykker “Fortsett”. I neste steg vil du få mulighet til å velge billetten “Ledsager” og velger 1 stk av denne.
Nå vil du ha 4 billetter i din handlekurv og kan gjennomføre ditt kjøp. Husk! Dersom du velger billettypen “Ledsager” må du også ta med og fremvise gyldig ledsagerbevis utstedt fra kommunen ved inngangen. Dersom du ikke har ledsagerbeviset med deg vil vi be deg om å kjøpe ordinær billett.

illustrasjon: ledsager for funksjonsnedsatte

For mer informasjon om våre billetter og priser se her.

Dersom du har ledsagerbevis har du også muligheten til å gå i vår prioritetskø ved inngangen.

Close