Minisurfer

20 min
Førstemann ned!
Mild
Barn og familier
Tilgangsbegrensninger
Minimum høyde: 105 cm
Maksimal høyde: 130 cm
4 År
Førstemann ned!

Mindre barn skal også få lov til å oppleve fart og spenning, derfor har vi laget Minisurfer. Den er veldig lik konkurransesklien Supersurfer, bare med kortere baner. Fortsatt akkurat like moro!

I Minisurfer kan du også utfordre dine venner. Sklien består av fire renner så her er det plass til at flere kan skli ned samtidig. Førstemann! Hvem er raskest ned sklien?

Minisurfer er en sklie som er veldig lett å bli hekta på. Du får lyst til å prøve igjen og igjen, helt til du er så sliten at du må slappe av med en iskald slush! Hvor mange ganger klarer du å skli ned i løpet av en dag?

Minisurfer finner du i Vannland, rett ved siden av storebroren Supersurfer. I området finner du også Sikk og Sakk, Hompetitten og Sjøormen Sjur. Med andre ord, det er mye gøy å finne på i Vannland! Blir du sulten eller får lyst på noe godt, er det flere spisesteder i nærheten. Kan det friste med en Sommarlandis fra Ishjørnet, en saftig burger fra Børger’n eller kanskje en stor slush fra Slushfabrikken? Mulighetene er mange.

Våre snilleste sklier og attraksjoner!

Minisurfer havner i vår kategori «snill». Skliene og attraksjonene i denne kategorien passer for de fleste. I tillegg til Minisurfer finner du også Barnebasseng med sklier, Trafikkskole, Mini-Tarzanløypen og Hompetitten i denne kategorien. De snille skliene må ikke forveksles med de kjedelige. Også i denne kategorien er det mye å bryne seg på, enten om du vil skli superraskt ned Hompetitten eller om du vil ha vannkrig på Bøverstranda.

HVA (høyde, vekt- og aldersrestriksjoner) i MiniSurfer
Høyde:
Min. 105 cm / Maks 130 cm
Vekt: -
Alder:
4 år

altphoto

Nettpris fra

439,-