Boblebad

Bobler av glede!
Mild
Bøverstranda
Type attraksjon
 Waves, rivers & pools
For alle
Tilgangsbegrensninger
Minimum høyde: N/A
Bobler av glede!

Bobler av glede!

På Bøverstranda har vi tre boblebad med plass til 6 personer per stykk. Her kan du slappe av i de varmende boblene. For hvem har sagt at det må være bare fart og spenning i en vannpark? Litt avslapping kan også være deilig!

Våre boblebad er en del av Bøverstranda. Området huser mange solsenger og her er det god plass til å boltre seg fast på. Og blir du sulten eller fysen på noe godt, finner du flere spisesteder rett i nærheten. Les mer om alle våre spisesteder her. Rett ved Bøverstranda finner du også våre Cabanas, som er et av våre VIP tilbud til deg som ønsker det lille ekstra ved ditt besøk.

I nærheten av våre boblebad og Bøverstranda finner du også Vassføyka, vårt nyeste tilskudd i «skliefamilien» TryllSommarlandelva og Flow Rider. Her er det mye å finne på, for både store og små.

 

Våre snilleste sklier og attraksjoner!

Boblebad ligger i vår kategori «snill». Skliene og attraksjonene i denne kategorien passer for de fleste. I tillegg til våre boblebad finner du også Hompetitten, Brioborgen, Minisurfer og Barnebasseng med sklier i denne kategorien. De snille skliene må ikke forveksles med de kjedelige. Også i denne kategorien er det mye å bryne seg på, enten om du vil skli om kapp ned konkurransesklia Minisurfer eller om du vil ha vannkrig på Bøverstranda.


HVA (høyde, vekt- og aldersrestriksjoner) i Boblebad

Alder: 
0-5 år: Voksen må være i umiddelbar nærhet
6-10 år: Voksen må holde konstant oppsyn
11-14 år: Voksen bør ha øyekontakt

altphoto

Nettpris fra

439,-